Умен дом

Все повече устройства в дома ни могат да бъдат управлявани от разстояние, което прави условията ни на живот по-лесни и по-комфортни, както и по-икономични.
Използваме два вида уствойства: изпълнителни механизми и контролери.
В изпълнителни механизми използваме ключове, с чиято помощ от разстояние може да включваме и изключваме радиатори, бойлери, ютии и др.
За управление на дома е необходимо да има интернет, а управлението става чрез смарт телефон.

Изберете опция:

Устройства за включване и изключване
Контролер

Устройства за включване и изключване /изпълнителни механизми/ – с помощта на тези устройства може да се включват радиатори, климатици, бойлери, печки и други ел. уреди. Например ако не сте сигурни дали сте изключили ютията вкъщи, може да я изключите от устройството. В някои устройства има вградени датчици, които ни показват температурата, консумацията на енергия и т.н.
Устройството замества инфрачервеното дистанционно управление, като с негова помощ можем да включваме и изключваме телевизори климатици аудио-уредби и др.

Контролер - това устройство е с вградени датчици за температура, шум, осветление, влажност и чистота на въздуха.
С неговата помощ могат да се управляват за включване и изключване, например при падане на температурата , да се включи радиатора, при здрачаване да се включи дворното осветление.
С помощта на това устройство могат да се създадат подходящи условия /климат/ в стаята, в зависимост от заниманието. Може да намалява звука, да затъмнява осветлението в помещението и др.

За да се свържете с нас и за да ви бъдем полезни,
моля попълнете нашата контактна форма,
като опишете накратко какво искате да управлявате!