Видеонаблюдение

Видеонаблюдението включва използването на видеокамери за решаване на проблеми от следене дали бебето се е събудило /бебефон/ до космически снимки от сателити на цели градове. Разделили сме видеонаблюдението на 4 варианта, за да Ви подскажем към кой от тях да се ориентирате и кой е най-подходящ за вас.

Изберете опция:

Наблюдение на малки обекти
Наблюдение на големи обекти
Отдалечено видеонаблюдение
Специално видеонаблюдение

Наблюдение на малки обекти- използва се за охрана на къщи, офиси , магазини и други. Обикновено е необходимо едно записващо устройство /DVR; XVR; NVR/ и от 4 до 16 камери. Камерите могат да се наблюдават през интернет от 1 до няколко човека. В зависимост от вида на обекта се използват различни камери- външни, вътрешни, с вариофокален обектив, както и за детайлно наблюдение през нощта. За да решите вашия проблем, може да избирате от широка гама с над 100 модела камери, както и над 20 различни модела записващи устройства.

Наблюдение на големи обекти – използват се за охрана на големи магазини, хипермаркети, заводи и населени места. Характеризират се с изграждане на един център, в който се обединява информация от няколко записващи или IP устройства.
Изграждането на този център изисква специфични умения и опит, за да се получават сигналите без накъсване и забавяне. Използват се сървъри, компютърни мрежи- жични и безжични и др.

Отдалечено видеонаблюдение- използва се на места и обекти, в които няма бърз и широколентов интернет, както и в обекти, в които няма присъствие на хора. Най-често се използва за охрана с нашия „ноу-хау“ можем да охраняваме селски къщи, в които не се живее, както и фотоволтаични блокове. Имаме решения за случаите, в които няма ток на обекта- пчелини, градини. Решения с термовизия и др.

Специално видеонаблюдение – при него се използва софтуер, който разширява възможностите за видеонаблюдението, като например открива поява на нови обекти в кадъра и изчезването на стари обекти от кадъра, разпознава номера и разрешава търсенето им от Excel-ска таблица, а не от снимка, както и разпознаване на лица и др.

За да се свържете с нас и за да ви бъдем полезни,
моля попълнете нашата контактна форма,
като опишете накратко какъв е проблема и какво искате да наблюдавате!

Често задавани въпроси

Едно от най- важните предимства в света на бизнеса е отношението към клиента. Всеки знае,...
В процеса на динамично развитие на технологиите, все повече се засилва ролята на видеонаблюдението в...