Видеонаблюдение

Алармени системи и СОТ

Пожароизвестяване

Контрол на достъп

Умен дом

Озвучаване и оповестяване

Отвеждане на дим и топлина

Компютърна мрежа

Хотел без рецепционист и посрещане на къщи за гости

Оптимизация на Физическата Охрана

За нас

Тебикс ООД

РЕШЕНИЯ ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ

Тебикс ООД има дългогодишен опит в изграждането на системи за сигурност и работи с професионален персонал, преминал обучение. Реализирали сме много обекти – хотели, банки, обществени и промишлени сгради, здравни и медицински заведения и др.

Нашата мисия

Повече от десетилетие ние печелим и запазваме доверието и признанието не само на своите клиенти, но и на специалистите в бранша.

С приложението на най-новите технически средства в областта на сигурността, благодарение на постоянно развиващия се и висококвалифициран персонал, на младежкия хъс за развитие и новаторството на целия ни екип, ТЕБИКС се превърна в знак на сигурност и спокойствие.

Уверен съм, че и за в бъдеще ние ще запазим мястото си сред фирмите, занимаващи се с проектиране, доставка и монтаж на системи за сигурност (видеоконтрол, пожароизвестяване, алармени системи, системи за контрол на работното време, хотелско оборудване), защото доверието, което сте ни гласували е най-добрият стимул за нас.

Президент: инж. Георги Стоянов

Тебикс Президент: инж. Георги Стоянов sign-dark

Цялостни решения

Ние проектираме системи за сигурност и системи за видеоконтрол, предлаганата от нас техника е гаранционна с възможност за поддръжка и сервиз.

– Видеоконтрол
– Охранителни системи
Пожароизвестяване
– Контрол на достъп и работно време
– Хотелски системи
– Системи за охрана на стоки
– Алармени системи
– Телефонни и телекомуникационни
централи
– Видеодомофонни системи
– Аудиодомофонни системи

Компютърни мрежи; Сървъри
– Структурно окабеляване
– Асемблиране и ремонт на компютърни конфигурации
Озвучителни и оповестителни системи
– Система за повикване на медицински сестри /nurse call/ Гаранционна и следгаранционна
техническа поддръжка на изградените
системи за сигурност и охрана Консултанти на държавни органи,
обществени организации и фирми

Често задавани въпроси

от наши клиенти:
Иновации в сферата на периметровата охрана Edit През 2012 г. Фирма ТЕБИКС ООД получи регистрация на полезен модел в единния регистър на… Read More Управление на алармена системаУправление на алармена система Edit Алармената система ще ограничи достъпа до вашето жилище или офис, складова база и др. При… Read More Запис на звук при видеосистемиЗапис на звук при видеосистеми Edit Едно от най- важните предимства в света на бизнеса е отношението към клиента. Всеки знае,… Read More Видеонаблюдение и лични данни Edit В процеса на динамично развитие на технологиите, все повече се засилва ролята на видеонаблюдението в… Read More

Партньори

viber image 2019-03-05 , 15.18.27 viber image 2019-03-05 , 15.18.272 viber image 2019-03-05 , 15.18.273 viber image 2019-03-05 , 15.18.284 viber image 2019-03-05 , 15.18.285 viber image 2019-04-09 , 09.28.37

Новини, притчи,
научено от клиента:

Спират производството на камери и записващи устройства от 1 мегапиксел Edit Двете най-големи фирми в света за изработка на техника за видеонаблюдение DAHUA Technology и HIKVISION… Read More Притча: „За доматите и салатите” Edit Тази история я научихме от един колега, който притежава голяма фирма за монтаж на видеокамери…. Read More Притча: „За позитивното мислене и вярата” Edit Събрали се селяните и попът им чете проповед: „Събрали сме се тук да помолим Господ… Read More Притча: „ За майсторите, калфите и тези, които си мислят, че майстор се става бързо и лесно” Edit Тук ще цитираме разказът „Изпит” от сборника „Диви разкази” на Николай Хайтов. „За едно кацарство… Read More Притча: „За Моцарт” Edit Моцарт вече бил на върха на славата си. При него довели един млад пианист, за… Read More Притча: „За Ябълките” Edit Един хубав есенен ден, клиент влиза в зеленчуков магазин и пита продавача: Колко струва килограм… Read More 8-ма Божия заповед – „НЕ КРАДИ”!!! Edit Следната ситуация се случи в нашия офис. Пристигна ръководителят /собственикът/ на малка фирма в града… Read More СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2019 Edit От 6 до 9 март в Интер Експо Център ще се проведе 26-то международно изложение… Read More Изглед от сателит на центъра на Шанхай Edit За да се убедите , че няма горна граница в човешките възможности и в тези… Read More